Fotograferer deg og dine kjære 

gjennom livets begivenheter! 

BRYLLUP 2022

BRYLLUPSBILDER

Vi møtes på avtalt sted til avtalt tid, slik at vi får fotografert nydelige bilder før dere fortsetter den store bryllupsdagen deres. Jeg stiller godt forberedt slik at deres agenda for dagen vil flyte godt. Setter av 1-2 timer her avhengig av antall locations og bildevarianter som er ønsket.

 

VIELSE OG BRYLLUPSBILDER

Her møter jeg opp i kirka i god tid før vielse, dokumenterer litt når gjestene kommer og får med meg brudens ankomst. Følger dere gjennom vielse, og følger dere videre til avtalt sted hvor vi fotograferer de flotte bryllupsbildene deres, lønner seg å sette av et par timer til fotografering, avhengig av antall locations og bildevarianter som er ønsket.

 

HELDAG 

Jeg følger dere fra valgfritt tidspunkt på morgenen frem til kveldens store festligheter begynner, brudevalsen er ofte en god avslutning her. Jeg dokumenterer alle fine gylne øyeblikk gjennom dagen slik at dere ender opp med en god bildeserie fra deres store dag!

 

ALLE PAKKENE INKLUDERER 

 

  • DIGITALT VISNINGALBUM
  • FOTOGRAFERING

 

  • BRYLLUPSMØTER
  • KONTRAKT
  • BEFARING AV LOKASJON
  • PLANLEGGING 
  • REISE (overnatting kommer i tillegg) 
  • UTPLUKK OG ETTERBEHANDLING AV BILDER

 

 

Et møte på forhånd av bryllupsdagen, hvor vi går gjennom praktiske ting og ønsker i forbindelse med fotograferingen fra deres side, samt signerer kontrakt. Fysisk møte der det er praktisk mulig, eventuelt en videosamtale. Lokasjonsjakt (befaring av lokasjon), hvor jeg/vi drar sammen til ønsket lokasjon, for å finne de beste stedene til deres bilder. 

 

I etterkant av den store dagen får dere en bildevisning slik at dere får være med å velge deres favorittbilder.

 

Det mulighet for å tilpasse pakkene til deres ønsker ut ifra hvor mange bilder dere vil ha fra dagen og hvor mye jeg som fotograf skal være til stede gjennom dagen. Det vil også være mulighet til å bestille produkter ekstra bildefiler i etterkant om dere skulle finne flere bilder interessante. 

 

Betaling av bryllupsfotografering skjer i to runder. 50 % av beløpet som «save the date», forberedelser og fotografering på selve dagen. Når dere har mottatt den digitale bildevisninga vil faktura nummer to komme. Ønsker dere produkter i etterkant, bestilles disse separat.  Produkter som kan bestilles er fotoalbum, fotoboks, print, takkekort o.l. Jeg er behjelpelig med valg av bilder, produkter og design.

 

Har dere spørsmål rundt fotografering i deres bryllup. Ta gjerne kontakt på post@resifotgoraf.no eller per tlf. +47 954 81 196.